Malzemeler ; 1 KISILIK*4 Adet kalem kuzu pirzola
*1 Adet patlıcan
*Yarım çay bardağı süt
*1 Tatlı kaşığı un
*1 Yemek kaşığı kaşar peyniri rendesi
*1 Yemek kaşığı tereyağı
*Yarım adet domates
*1 Adet sivri biber
*1 Dal maydanoz
Hazırlanısı ;# Pirzolaları ızgara veya teflon tavada kızartın.
# Patlıcanı közleyin, kabuğunu soyup iyice ezerek soğumaya bırakın.
# Tereyağını kızdırıp unu kavurun.
# Patlıcanları ilave edip iyice karıştırın.
# Kaşar peyniri rendesini ve sütü ekleyip karışımı bir taşım kaynatın.
# Servis tabağına hazırladığınız beğendeyi yayıp üzerine pirzolaları dizin.
# Közlenmiş domates ve biberle birlikte sıcak olarak servis yapın.
Genclik67 Afıyet Olsun!