AnasayfaTürkiyem TürkiySSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Sütlü Sakız Kabağı Çorbası

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Secretary
Çalıskan Üye
Çalıskan Üye
avatar

Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı : 140
Yaş : 24
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 344
Kayıt tarihi : 26/08/09

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
0/0  (0/0)
Güçlülük:
0/0  (0/0)
Seviye:
0/0  (0/0)

MesajKonu: Sütlü Sakız Kabağı Çorbası   Perş. Ağus. 27, 2009 1:12 am

Malzemeler:
3-4 adet kabak
1 kaşık pirinç
2 bardak süt
3 bardak et suyu
2 kaşık un
Karabiber
Tuz
Rendelenmiş kaşar peyniri
Dereotu

Yapılışı:
Pirinçler az suda haşlanır. Yağda un sarartılıp süt ilave edilir.
Kabaklar soyulup küp küp doğranır, çorbaya ilave edilir. Pirinçler
atılır, tuz, karabiberle karıştırılıp tatlandırılır. 20-25 dk.
pişirilir. Pişen çorba robottan geçirilebilir veya kabaklar
rendelenerek pişirilir, ezilmeden servis yapılır. Eski kaşar rendesi
ile süslenir, arzuya göre dereotu da kullanılabilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Sütlü Sakız Kabağı Çorbası
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: •°o.O_EGLENCE_O.o°• :: Yemek Tarıflerı :: Corbalar-
Buraya geçin: