Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaTürkiyem TürkiyLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
farukakar
Yönetici
Yönetici
farukakar


Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı : 1454
Yaş : 37
Nerden : ZNG
Lakap : general67
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 13
Kayıt tarihi : 14/07/08

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik) Img_left500/500Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)
Güçlülük:
Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik) Img_left500/500Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)
Seviye:
Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik) Img_left500/500Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)

Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik) Empty
MesajKonu: Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik)   Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik) Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 3:27 pm

MALZEMELER
1 Ayva
1 Soğan
1 Yemek Kaşığı Tereyağı
1 Yemek Kaşığı Dolmalık Fıstık
1.5 Su Bardağı Su
1 Su Bardağı Bulgur
1/2 Çay Kaşığı Safran


HAZIRLANIŞI
Ayvanın kabuklarını soyup çekirdekli kısımlarını çıkarın ve dilimleyin. Tencerede tereyağını eritip rendelenmiş soğanı ekleyerek pembeleştirin. Dolmalık fıstığı ekleyip kavurduktan sonra safranı ilave edin.
Tencereye 1.5 su bardağı su döküp kaynamaya bırakın. Su kaynayınca dilimlenmiş ayvaları ve bulguru ekleyip yumuşayıncaya kadar yaklaşık 20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://gencistan.yetkinforum.com
 
Ayvalı Bulgur Pilavı (6 Kişilik)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: •°o.O_EGLENCE_O.o°• :: Yemek Tarıflerı :: Makarnalar & Pılavlar-
Buraya geçin: