AnasayfaTürkiyem TürkiySSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
farukakar
Yönetici
Yönetici
avatar

Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı : 1454
Yaş : 30
Nerden : ZNG
Lakap : general67
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 13
Kayıt tarihi : 14/07/08

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
500/500  (500/500)
Güçlülük:
500/500  (500/500)
Seviye:
500/500  (500/500)

MesajKonu: Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik)   Perş. Ekim 02, 2008 3:27 pm

MALZEMELER
2 Su Bardağı Pirinç
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
3 Su Bardağı Et Suyu
1 kg Arpacık Soğan
2 Diş Karanfil
Tuz


HAZIRLANIŞI
Soğanları kavururken şekillerinin bozulmaması için kökünden fazla kesmeden kabuklarından ayırın. Temizlediğiniz soğanları çok fazla kavurmadan yağda hafif soteleyin.
Yıkayıp süzgece aldığınız pirinci soğanlara ekleyin. Et suyunu ilave ederken soğanın acılığını alması için 2 diş karanfil atın. 15 dak. kısık ateşte pişirin.

____________Üye İmzası____________
www.yersizler.com
yeni sitemiz gencistanın kardeş sitesi Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://gencistan.yetkinforum.com
 
Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: •°o.O_EGLENCE_O.o°• :: Yemek Tarıflerı :: Makarnalar & Pılavlar-
Buraya geçin: