Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaTürkiyem TürkiyLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Bulgur Pilavı (10 kişilik)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
farukakar
Yönetici
Yönetici
farukakar


Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı : 1454
Yaş : 37
Nerden : ZNG
Lakap : general67
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 13
Kayıt tarihi : 14/07/08

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Bulgur Pilavı (10 kişilik) Img_left500/500Bulgur Pilavı (10 kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)
Güçlülük:
Bulgur Pilavı (10 kişilik) Img_left500/500Bulgur Pilavı (10 kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)
Seviye:
Bulgur Pilavı (10 kişilik) Img_left500/500Bulgur Pilavı (10 kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)

Bulgur Pilavı (10 kişilik) Empty
MesajKonu: Bulgur Pilavı (10 kişilik)   Bulgur Pilavı (10 kişilik) Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 3:24 pm

MALZEMELER
700 gr pilavlık bulgur
250 gr margarin
6 su bardağı (1.5 litre) et suyu
Tuz


HAZIRLANIŞI
Bulguru yıkayıp süzün. Margarini tencerede eritip bulguru ilave ederek 3-4 dakika kavurun. Sıcak et suyu ve tuz ekleyip bir taşım kaynatın. Orta ateşte, bulgur suyunu çekmeye başlayıp göz göz oluncaya kadar pişirin.
Ateşi kısıp tencerenin kapağını kapatın ve 10-15 dakika daha pişirin. Pilavı ateşten alın. Kapağını açıp tencereninüzerini kağıt havlu ile kaplayın ve kapağını tekrar kapatın. Pilavı bu şekilde 20 dakika dinlendirin.
Tahta spatula veya kevgirle, bulguru fazla ezmemeye özen göstererek bir kez karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://gencistan.yetkinforum.com
 
Bulgur Pilavı (10 kişilik)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: •°o.O_EGLENCE_O.o°• :: Yemek Tarıflerı :: Makarnalar & Pılavlar-
Buraya geçin: