Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaTürkiyem TürkiyLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Bulgur Pilavı - I

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
farukakar
Yönetici
Yönetici
farukakar


Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı : 1454
Yaş : 37
Nerden : ZNG
Lakap : general67
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 13
Kayıt tarihi : 14/07/08

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Bulgur Pilavı - I Img_left500/500Bulgur Pilavı - I Empty_bar_bleue  (500/500)
Güçlülük:
Bulgur Pilavı - I Img_left500/500Bulgur Pilavı - I Empty_bar_bleue  (500/500)
Seviye:
Bulgur Pilavı - I Img_left500/500Bulgur Pilavı - I Empty_bar_bleue  (500/500)

Bulgur Pilavı - I Empty
MesajKonu: Bulgur Pilavı - I   Bulgur Pilavı - I Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 3:24 pm

MALZEMELER
3 çorba kaşığı tereyağ (ya da margarin)
1 adet orta boy soğan
3 adet yeşil biber
2 su bardağı su
2 bardak bulgur
2 adet domates
et suyu
tuz, karabiber

HAZIRLANIŞI
Yağı bir tencerede eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp, yağda pembeleştirin. Doğranmış biberleri katın. Rengi değişmeye başladığında küp küp kesilmiş domatesleri katıp, tuzunu serpin. İki bardak su ve et suyunu katın. Kaynadığında bulguru ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın. Bulgur suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin. Pilavı biraz demlendirdikten sonra karıştırıp servis yapın.

_________________
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://gencistan.yetkinforum.com
 
Bulgur Pilavı - I
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: •°o.O_EGLENCE_O.o°• :: Yemek Tarıflerı :: Makarnalar & Pılavlar-
Buraya geçin: