Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaTürkiyem TürkiyLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Arnavut Yahnisi (5 Kişilik)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
farukakar
Yönetici
Yönetici
farukakar


Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı : 1454
Yaş : 37
Nerden : ZNG
Lakap : general67
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 13
Kayıt tarihi : 14/07/08

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Arnavut Yahnisi (5 Kişilik) Img_left500/500Arnavut Yahnisi (5 Kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)
Güçlülük:
Arnavut Yahnisi (5 Kişilik) Img_left500/500Arnavut Yahnisi (5 Kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)
Seviye:
Arnavut Yahnisi (5 Kişilik) Img_left500/500Arnavut Yahnisi (5 Kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)

Arnavut Yahnisi (5 Kişilik) Empty
MesajKonu: Arnavut Yahnisi (5 Kişilik)   Arnavut Yahnisi (5 Kişilik) Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 3:22 pm

MALZEMELER
1 Kuzu Ciğeri
500 gr Kuzu Eti
100 gr Mantı Hamuru
1 Avuç Nohut
1 Adet Sivribiber
1-2 Arnavut Biberi
1 Pırasa
Tuz
Karabiber
Kırmızıbiber
Kekik
1 Kuzu Beyni
2 Çorba Kaşığı tereyağı
1 Adet Soğan


HAZIRLANIŞI
Tereyağını bir tencereye alın. Kızdırdıktan sonra yemeklik doğranmış soğan ve zar biçiminde doğranmış olan kuzu etlerini tencereye alıp, kavurun. İçine yeterince suyu ilave edin.
Suyunu çektikten sonra akşamdan ıslanmış nohutu tencereye koyun. Pişerken küçük kesilmiş ciğer, sivribiber, arnavut biberi ve mantı hamurunu sırayla ilave edin. Kısık ateşte birlikte pişirin.
Pırasayı yıkayıp, ayıklayın. Halka halka doğrayın. Tencereye ilave edin. Tuz, karabiber, kırmızı biber ve beynini birkaç parçaya bölünmüş olarak tencereye alın. 5 dakika daha pişirip, sıcak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://gencistan.yetkinforum.com
 
Arnavut Yahnisi (5 Kişilik)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: •°o.O_EGLENCE_O.o°• :: Yemek Tarıflerı :: Et Yemekleri-
Buraya geçin: