Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaTürkiyem TürkiyLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Fırında Sebzeli Balık

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
farukakar
Yönetici
Yönetici
farukakar


Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı : 1454
Yaş : 37
Nerden : ZNG
Lakap : general67
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 13
Kayıt tarihi : 14/07/08

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Fırında Sebzeli Balık Img_left500/500Fırında Sebzeli Balık Empty_bar_bleue  (500/500)
Güçlülük:
Fırında Sebzeli Balık Img_left500/500Fırında Sebzeli Balık Empty_bar_bleue  (500/500)
Seviye:
Fırında Sebzeli Balık Img_left500/500Fırında Sebzeli Balık Empty_bar_bleue  (500/500)

Fırında Sebzeli Balık Empty
MesajKonu: Fırında Sebzeli Balık   Fırında Sebzeli Balık Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 3:09 pm

MALZEMELER
1 kg balık (kefal, levrek, kırlangıç)
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 adet orta boy patates
1 adet orta boy kereviz
2 demet demet taze soğan
2 demet dereotu
1 adet orta boy havuç
1 demet maydanoz
4 adet yumurta
2 adet sivri biber
4 dilim bayat ekmek
2 yemek kaşığı limon suyu
tuz,karabiber

HAZIRLANIŞI
Balığı, az suda on dakika kadar haşlayıp soğuttuktan sonra derisini ve kılçıklarını ayıklayın, ezmeden küçük parçalara bölün. Kereviz, patates ve havucu rendeleyin. Soğan, dereotu, maydanoz ve sivribiberleri çok ince kıyıp, doğrayın. Bunu balıklar ile birlikte derince bir kapta, çok ezmeden bir kaşıkla karıştırın. Dört yumurtayı ayrı bir kapta çırpın. Ekmek dilimlerini tencerede kalan balık suyu ile ıslatıp, yumurtalar ve sıvıyağ ile birlikte karışıma ilave edin, payreks bir tabağa 4 cm yüksekliği aşmayacak şekilde yerleştirin. Üstüne galeta unu serpin,fırında hafif kızarıncaya dek pişirip, servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://gencistan.yetkinforum.com
 
Fırında Sebzeli Balık
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: •°o.O_EGLENCE_O.o°• :: Yemek Tarıflerı :: Denız Urunlerı-
Buraya geçin: