Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaTürkiyem TürkiyLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Acıbademli Şeftali Tatlısı (10 Kişilik)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
farukakar
Yönetici
Yönetici
farukakar


Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı : 1454
Yaş : 37
Nerden : ZNG
Lakap : general67
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 13
Kayıt tarihi : 14/07/08

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Acıbademli Şeftali Tatlısı (10 Kişilik) Img_left500/500Acıbademli Şeftali Tatlısı (10 Kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)
Güçlülük:
Acıbademli Şeftali Tatlısı (10 Kişilik) Img_left500/500Acıbademli Şeftali Tatlısı (10 Kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)
Seviye:
Acıbademli Şeftali Tatlısı (10 Kişilik) Img_left500/500Acıbademli Şeftali Tatlısı (10 Kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)

Acıbademli Şeftali Tatlısı (10 Kişilik) Empty
MesajKonu: Acıbademli Şeftali Tatlısı (10 Kişilik)   Acıbademli Şeftali Tatlısı (10 Kişilik) Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 3:00 pm

MALZEMELER
1 Komposto Şeftali
2 Su Bardağı Şeftali Kompostosu Suyu
300 gr Acıbadem Kurabiyesi
1 Kutu Krem Şanti
1 Su Bardağı Süt
1 Çay Kaşığı Tarçın
2 Su Bardağı Su
2 Yemek Kaşığı Nişasta


HAZIRLANIŞI
Krem şantiyi bir bardak sütle çırpın. İçine acıbademleri ufalayıp kariştirin. Cam bir kalıbı ıslatıp hazırladığınız karişimi dökün ve buzdolabında 1 saat bekletin.
Su, komposto suyu ve nişastayi tencerede karıştırıp kısık ateşte koyu bir sos haline gelinceye kadar pişirin. Sos soğuduktan sonra tarçını ilave ederek karıştırın.
Şeftalileri kalıptaki acıbademli karışımın üzerine dizip hazırladığınız sosu gezdirin. Dondurduktan sonra nane yaprakları ile süsleyip servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://gencistan.yetkinforum.com
 
Acıbademli Şeftali Tatlısı (10 Kişilik)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: •°o.O_EGLENCE_O.o°• :: Yemek Tarıflerı :: Tatlılar-
Buraya geçin: