Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaTürkiyem TürkiyLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Bademli Keşkül

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
farukakar
Yönetici
Yönetici
farukakar


Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı : 1454
Yaş : 37
Nerden : ZNG
Lakap : general67
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 13
Kayıt tarihi : 14/07/08

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Bademli Keşkül Img_left500/500Bademli Keşkül Empty_bar_bleue  (500/500)
Güçlülük:
Bademli Keşkül Img_left500/500Bademli Keşkül Empty_bar_bleue  (500/500)
Seviye:
Bademli Keşkül Img_left500/500Bademli Keşkül Empty_bar_bleue  (500/500)

Bademli Keşkül Empty
MesajKonu: Bademli Keşkül   Bademli Keşkül Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 2:53 pm

MALZEMELER
50 gr kavrulmuş badem
30 gr mısır nişastası
1 paket vaııilya
200 gr toz şeker
4 yumurta sansı
4 bardak süt

HAZIRLANIŞI
Süt ve şekeri bir tencereye koyup kaynatın. Nişastayı biraz suyla ezip, yumurta sarısı ve vanilyayı buna ekleyin. Bu karışımı yavaş yavaş ve sürekli karıştırarak kaynayan süte katın. 5 dakika sonra kavrulmuş, kabukları çıkartılmış ve çekilmiş bademi ekleyin. Koyu muhallebi kıvamına gelene dek karıştırın. Kuplara veya kaselere boşaltın. Üzerlerini bademle süsleyip, servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://gencistan.yetkinforum.com
 
Bademli Keşkül
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bademli sufle
» Bademli Puding
» Bademli et sote
» Bademli Ayva Kompostosu

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: •°o.O_EGLENCE_O.o°• :: Yemek Tarıflerı :: Tatlılar-
Buraya geçin: