AnasayfaTürkiyem TürkiySSSAramaKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 
 

 Balkabaklı Ekmek (6 Kişilik)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
farukakar
Yönetici
Yönetici
avatar

Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı : 1454
Yaş : 30
Nerden : ZNG
Lakap : general67
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 13
Kayıt tarihi : 14/07/08

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
500/500  (500/500)
Güçlülük:
500/500  (500/500)
Seviye:
500/500  (500/500)

MesajKonu: Balkabaklı Ekmek (6 Kişilik)   Perş. Ekim 02, 2008 2:52 pm

MALZEMELER
1 Çorba Kaşığı Toz Şeker
3.5 Su Bardağı Un
1 Paket Kabartma Tozu
1 Su Bardağı Süt
250 gr Balkabağı
Tuz


HAZIRLANIŞI
Derin bir kaba toz şekeri, unu, kabartma tozu ve 1 su bardağı sütü alın. Kabağı haşlayıp, ezin. Malzemeye ilave edin.
Yoğurarak hamur yapın. 1 parmak kalınlığında açın. Yuvarlak kalıplarla kesin. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında üzeri kızarana dek pişirin. Üzerine un eleyip servis yapın
Aşçının Notu: Adapazarı yöresine ait bu ekmekler krema, reçel, tereyağı gibi kahvaltılık malzemelerle ikram edilir.

____________Üye İmzası____________
www.yersizler.com
yeni sitemiz gencistanın kardeş sitesi Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://gencistan.yetkinforum.com
 
Balkabaklı Ekmek (6 Kişilik)
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 28 Ocak

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: •°o.O_EGLENCE_O.o°• :: Yemek Tarıflerı :: Tatlılar-
Buraya geçin: