Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaTürkiyem TürkiyLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Ballı Sebze (4 Kişilik)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
farukakar
Yönetici
Yönetici
farukakar


Cinsiyet : Erkek
Mesaj Sayısı : 1454
Yaş : 37
Nerden : ZNG
Lakap : general67
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 13
Kayıt tarihi : 14/07/08

Rep Sistemi
Başarı Puanı:
Ballı Sebze (4 Kişilik) Img_left500/500Ballı Sebze (4 Kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)
Güçlülük:
Ballı Sebze (4 Kişilik) Img_left500/500Ballı Sebze (4 Kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)
Seviye:
Ballı Sebze (4 Kişilik) Img_left500/500Ballı Sebze (4 Kişilik) Empty_bar_bleue  (500/500)

Ballı Sebze (4 Kişilik) Empty
MesajKonu: Ballı Sebze (4 Kişilik)   Ballı Sebze (4 Kişilik) Icon_minitimePerş. Ekim 02, 2008 2:50 pm

MALZEMELER
4 adet şalgam
4 adet havuç
1 adet soğan
3 çorba kaşığı bal
100 gr. tereyağı
1 adet defne yaprağı
Tuz, karabiber
4 adet bonfile


HAZIRLANIŞI
Şalgam ve havucu ayıklayıp, küp şeklinde doğrayın. Soğanı ortadan ikiye kesin. Küçük bir tencereyi yarısına kadar su ile doldurun. 2 çorba kaşığı bal ve soğanı ekleyip kaynatın. Sebzeleri ilave edip 5 dakika haşlayın.
Sebzeleri sudan çıkarıp süzün. 50 gr. tereyağında kavurun. Tuz, karabiber ve defne yaprağını ekleyin. Üzerine kalan 1 çorba kaşığı balı koyup karıştırın.
Ballı sebzeleri tereyağında kızartılmış bonfilenin yanında garnitür olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://gencistan.yetkinforum.com
 
Ballı Sebze (4 Kişilik)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: •°o.O_EGLENCE_O.o°• :: Yemek Tarıflerı :: Tatlılar-
Buraya geçin: